Mondhygiënistepraktijk de Brabander 
"Begin elke dag met een gezonde stralende lach"

De praktijk

Op 20 april 1988 is mijn kleinschalige praktijk opgericht. Ik wilde graag een directe, positieve en persoonlijke impact hebben op de mondgezondheid van anderen. De eerste 5 jaren was de praktijk gevestigd in het Medisch centrum de Gors in Purmerend. In juni 1993 is de praktijk verhuisd naar het Kuinderbos in de Purmer Zuid. De praktijk is in november 2019 een samenwerking aangegaan met de verloskundigen van het Geboortecentrum Zaanstad in Zaandam, waar met name zwangeren en hun partners behandelingen kunnen krijgen voor hun mondgezondheid op de locatie van het Geboortecentrum. 

De praktijk is vrij toegankelijk. Dat betekent dat u zonder verwijzing van de tandarts of een andere behandelaar bij mij terecht kunt. Maak gerust een afspraak als u een schoon en gezond gebit wilt hebben. Alle leeftijden zijn welkom.   • Pand waar de praktijk is gevestigd
  • Naambord NVM
  • Behandelruimte
  • Behandelunit
  • wachtruimte
  • Sterilisatieruimte


De mondhygiënist

Ik ben sinds 1982 afgestudeerd aan de ACTA en sindsdien werkzaam als mondhygiëniste. Na de middelbare school ben ik anderhalf jaar tandartsassistente geweest bij de (voormalige) ATZ. Na mijn afstuderen als mondhygiënist ben ik begonnen in een grote groepspraktijk in Amsterdam Noord alvorens ik in 1988 als eerste vrijgevestigd zelfstandig mondhygiëniste in Purmerend begon. In mijn praktijk in Purmerend aan het Kuinderbos voer ik met name preventieve behandelingen uit bij jong en oud én behandel ik parodontale problemen en -klachten. In n0vember 2019 ben ik een samenwerking aangegaan met de verloskundigen van het Geboortecentrum Zaanstad. Binnen het Geboortecentrum Zaanstad verzorg ik voornamelijk de mondzorg tijdens de zwangerschap van zwangere dames en hun partner. Mondzorg aan huis, en mondzorg op locatie behoren ook tot mijn werkzaamheden. Ik ben in bezit van een mobiele dentale meeneemunit.Om op de hoogte te blijven van de nieuwste behandelingen en technieken, volg ik nascholingscursussen en sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM). Verder ben ik ook lid van de Nederlandse vereniging van mondhygiënisten (NVM) en de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NvVP).


E-mailen
Bellen
LinkedIn