Mondhygiënistepraktijk de Brabander 
"Begin elke dag met een gezonde stralende lach"

Welkom

In mijn praktijk wordt gestreefd naar de best mogelijke, persoonlijke mondgezondheid. Er wordt daarom de tijd genomen om goed naar de patiënten te luisteren en een individueel zorgpakket aan te bieden dat het best aansluit op hun behoeften. Iedereen wil graag een gezonde lach met een gezond en schoon gebit. In mijn praktijk wil ik u daarom graag begeleiden en coachen om een gezonde mond te krijgen en te behouden. De praktijk is een zelfstandig vrijgevestigde praktijk, waar regelmatig contact gelegd wordt met uw eigen tandarts. Onder het motto 'samen staan we sterk' streef ik erna om samen met u een gezonde mond te krijgen en te behouden. Hiervoor houd ik mijn kennis en kwaliteit up-to-date om u de beste mondzorg te kunnen blijven bieden.  De praktijk is kleinschalig waardoor u altijd dezelfde mondhygiëniste zult aantreffen. Ik behandel u zoals ik zelf ook behandeld wil worden. In mijn praktijk behandel ik jeugd, volwassenen, angstpatiënten en zwangeren.


"Alle tijd voor u en uw gebit met consulten van 30 à 45 minuten"

 


Klik hier om een afspraak te maken


GRATIS ELEKTRISCHE ORAL B TANDENBORSTEL

Elke nieuwe patiënt die ook een behandeling van tenminste 60 minuten heeft ondergaan, ontvangt na het eerste bezoek een elektrische oral B tandenborstel (pro 2000) (geldt niet voor GCZ).

Iedere ingeschreven patiënt die een nieuwe patiënt aanlevert, met een minimale behandeltijd van 60 minuten, ontvangt een tegoedbon voor €20 voor materialen te besteden bij Mondhygiënistepraktijk de Brabander.


BEHANDELING IN DE AVONDUREN 

Kunt u overdag niet naar de mondhygiënist? Geen probleem. U kunt ook op de donderdagavond terecht voor uw afspraken. Behandelingen kunnen op donderdagen tot 22.00 plaatsvinden (niet in het Geboortecentrum).


TANDVLEESCHECK GRATIS

U kunt bij Mondhygiënistepraktijk de Brabander ook terecht voor een gratis tandvlees/parocheck. (zie hiervoor tabblad DPSI-score). Wilt u weten hoe de conditie van uw tandvlees/kaakbot is, dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis check.(15 minuten). U kunt telefonisch of per mail hierover contact opnemen. Bel snel: 0299-467811 of mail naar: mondhygienepraktijk@ziggo.nl 

Klik hier voor info over de praktijk

 

E-mailen
Bellen
LinkedIn